India

Gjennom fjernadopsjonsprosjektet SKAP EN FORANDRING får flere hundre fattige barn i India en ny start i livet. Som fadder er du med på å gi et barn håp om en lysere fremtid! Barnet får 3 måltider om dagen, enkel medisinsk behandling, skolegang og skolemateriell.

Prosjektet administreres av Sentermenigheten i Asker, og Vonkirka har siden 2007 vært engasjert i formidling av faddere til barn i ulike landsbyer.

For å gi flere fadderbarn mulighet til å ta høyere utdanning bygget vi i 2010 et internat i Pithapuram. Inntektene fra vårt årlige loppemarked har siden da finansiert et tilbygg til internatet samt innkjøp av møbler og utstyr. I tillegg har vi vært med på finansiering av et nytt childcare-senter i Vijajavada og bygging av brønner i flere landsbyer. Gjennom arbeidet i India har vi fått se forandring i menneskers liv og fått se at barn som ikke hadde noen fremtid har fått håp.

Filippinene

I 2014 begynte vi å undersøke hvordan vi kunne bidra på Filippinene, og på slutten av året besøkte et team fra kirken ulike menigheter i Olongapo og Tarlac. I 2015 gikk misjonsgaven fra vårt årlige loppemarked til støtte av nytt menighetsbygg i Tarlac, hvor Pastor Tani Nicdao leder en forsamling. Ønsket er at vi gjennom denne menigheten kan drive hjelpearbeid på Filippinene.