Hovedpastor Harald Fylling

Harald Fylling har vært pastor i kirken siden starten i 1991. Han er gift med Ellen og sammen har de 3 barn og 5 barnebarn. Harald er en inspirerende forkynner med praktisk og utfordrende undervisning. Han er dessuten en svært ivrig laksefisker som bruker mye av fritiden sin i lakseelvene når det er sesong.

Pastoren brenner for den lokale kirken og ønsker å se mennesker vokse i troen på Gud og nå sitt fulle potensial. Han ønsker å se så mange som mulig komme inn i Guds plan med sine liv og bli velsignet gjennom menigheten vår i Ålesund, Stryn og på Aukra.

Harald og Ellen kom til tro på midten av 80-tallet. Harald sier han først bestemte seg for å bli en hemmelig kristen. Men det lot seg ikke gjøre i praksis... De var begge ivrige etter å lære mer og fortelle andre om hva de selv hadde opplevd.

Andrepastor Yvonne Sunde

Yvonne Sunde har vært ansatt som andrepastor siden 2019. Hun er gift med Nicolay og sammen har de barna Jenny, Henning og Live. Yvonne taler regelmessig på Gudstjenestene og er kjent for sin inspirerende og hverdagsnære undervisning. Hun har et brennende engasjement for kirken og for å se mennesker vokse i relasjonen med Gud.